jb90 pisze:Super zestaw, ale czy nie będziesz miał teraz maksymalnego muła ? Paczka na 15ce, flaty i do tego precel ?

Nie żebym miał coś do takiego brzmienia, ale paczka 1x15 jako stand alone to jak dla mnie trochę za mało ;)
P.S Zarąbiste fajki :P Fajny oldschoolowy pasek, no i ten precel ! Kiedyś sobie takiego kupię ;) Co to za ciekawe materiały basowe leżą na stojaku ? ;)
Nie żebym był bardzo ciekawski, ale lodówa pojechała do Raciborza może ? ;)
Wbrew pozorom gra dużo dynamiczniej niż 410HLF i 810E. Bardziej sucho, mniej mruczy, mocniej kopie, dużo więcej góry z głośnika. Pełen oldschool, ale nie muł.
Precision i głośniki '15 towarzyszyły mi od zawsze. Chwilowa przerwa w preclach to był GMR Bassforce (parę miesięcy, później odkupiłem z powrotem swojego Ibaneza), roczna przerwa w głośnikach '15 to właśnie 410HLF i 810E.
Wcześniej grałem na:
Ampegu B200R - genialny piec! Kiedyś do niego i tak pewnie wrócę hehe
Kustomie Groove 115C - 600W potwór. Pięknie się dogadywał ze Sansampem, sam z siebie był troszkę dla mnie za twardy.
Lampowy zdezolowany head + paczka na głośniku Peaveya - pięknie to grało, ale bardzo szwankowało. No i wtedy byłem młody i głupi - nie doceniałem przesteru z pełnej lampy :/
Żeby nie był offtop, zdjęcia: