Siemka
Sprzedaje swój zestaw do grania, składa się on z następujących przedmiotów:
Vintage V4 (czarno-biała) - wyregulowane wiosełko, zadbane choć posiada ślady użytkowania (wiosełko ma ze spokojem ponad 10 lat co jest jej niezmiernym atutem). Wymieniłem w nim również potencjometry na najlepsze ze stajni Seymour-Duncon. Dodatko ma założone straplocki do których dorzucam pasek Fendera. Do gitary jest dodany case (sztywny futerał).
Następnie jest pokrowiec na efekty a w nim dwa kable Proel o długości bodajże 5m każdy (dobra, markowa firma). Jeden jest lekko przetarty ale nie powoduje żadnych zakłóceń. No i rzecz z której najbardziej jestem dumny to PROFESJONALNY stroik (nie znajdziecie lepszego podłogowego na rynku) a mianowicie Polytune TC Electronic v1.
Oczywiście parę kostek i innych pierdół też dodaje ale nie będę się nimi chwalił jak sprzedawca zestawów typu Everplay.
Cena jaka mnie interesuje to 1200zł lub wymiana na elektroniczną perkusję w ostateczności akustyczną.
Jak ktoś chce zdjęcia to niech da znać.
Powód sprzedaży jakby kogoś interesował to chęć spróbowania czegoś nowego a mianowicie gry na perkusji.