Basówki, gitary, efekty, akcesoria, wzmacniacze, sprzęt, instrumenty...

Postprzez wizard » 2011-10-30, 13:23

Witam,

Jak w temacie, planuję kupno Jazz Bassa. Nie mam konkretnego przedziału finansowego, ale, jako, że jestem amatorem - nie planuję kupować gitary za np. 5000zł. Zależy mi na paru aspektach:

- chciałbym móc ograć gitarę, najlepiej na w miarę mocnym piecyku i nie zwiedzać przy tym całej Polski, bo niestety nie mam na to czasu :)
- zależy mi, aby gitara była produkcji Japonia, Meksyk, Niemcy lub USA(oczywiście nie mówię o oryginalnych Fenderach o cenach wiadomo jakich, no, chyba, że ktoś jest zdesperowany i oferuje ciekawą promocję :)
- bardzo pożądane są dodatki typu twardy case, efekt, ciekawa kolorystyka instrumentu(jeśli ktoś chce dorzucić karnet na basen, również z chęcią przyjmę :)

To tyle, jeśli ktoś chciałby się zaoferować to zapraszam(prosiłbym o jakieś zdjęcie i cenę od razu).

Pozdrawiam
wizard

Szkoła na bas - Część 1Nauka gry na gitarze basowej
35,00 złCD + książka 44str. A4
Szkoła na bas - Część 2Nauka gry na gitarze basowej
35,00 złCD + książka 40str. A4
SklepMuzyczny24.com

- Szkoły gitarowe na DVD
- Kursy gry na gitarze
- Książki dla gitarzystów

Postprzez kalus » 2012-03-22, 13:46

Posiadam do sprzedania Fender Jazz Bass MiM rocznik 98, kolor sunburst, kupiony w USA pickguard zmieniony na czarny (dodatkowo dorzucam biały), uzywany gig bag, drobne obicie w okolicy strapa od strony mostka ok 3 mm (bez problemu do naprawienia, choć wg mnie nie ma takiej potrzeby), poza tym technicznie bez zarzutu. Bass do ogrania w Warszawie.
kalus