Nauka gry na basie i innych instrumentach

Postprzez Nadia » 2011-01-06, 22:59

Hej!
Jestem studentką muzykologii oraz uczennicą szkoły muzycznej II stopnia. Skończyłam też I stopnień szkoły muzycznej (4- letni cykl).
Nauczę teorii muzyki każdego, zarówno od podstaw, jak i również pomogę w przygotowaniu do matury z historii muzyki (sama taką maturę zdawałam na poziomie rozszerzonym) oraz pomogę nadrobić zaległości w szkole muzycznej, zarówno maluchom w podstawówce, jak i starszym (jestem teraz w IV klasie, więc do III kl. szkoły muzycznej włącznie).
Nauka może obejmować zupełne początki takie jak czytanie nut, itp., może też odejmować naukę harmonii, kontrapunktu, zasad muzyki, historii muzyki, literatury muzycznej, audycji muzycznych, kształcenie słuchu na poziomie podstawowym.
Łączę teorię z podstawami gry na pianinie- łatwiej jest wtedy wszystko zapamiętać. Mogę również nauczyć samej gry, bez teorii (lub b. mało), na poziomie powiedzmy do inwencji dwugłosowych.
Cena:30/ 45 min.
Miejsce: najlepiej ul. Dewajtis 5, kampus UKSW, dlatego, że tam zawsze można ćwiczyć i nikomu to nie przeszkadza, w każdej sali jest pianino, a wiadomo, że w domu nie każdy ma. Mogę również dojechać.
Kontakt: nadziejadan@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie!
Nadia

Książka "Skale modalne"Naucz się skal modalnych i harmonii w grze na gitarze
33,00 zł40 str książka + CD
Moja basówka - pierwsze krokiNauka gry na gitarze basowej
54,00 złDVD + CD + książka 84 str
SklepMuzyczny24.com

- Szkoły gitarowe na DVD
- Kursy gry na gitarze
- Książki dla gitarzystów